Mayıs 09, 2024, 02:40:06 öö

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Barguti

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 45
16
Geyik alanı / Ynt: Avatarlara Puan (avatarı olmayan katılmasın)
« : Ekim 28, 2009, 15:44:23 ös »
2

17
Edebiyat / Ynt: Sessiz Gemi
« : Eylül 04, 2009, 00:34:42 öö »
Klasik ... :)

18
konulara foto koyarken biraz daha küçük boyutlu takılalım arkadaşlar ;)

şu an messi zaten rakipsiz bana göre dünya futbolu üzerinde , takıma uyumu ve maç çevirme becerisi çok iyi. performansı düşücek gibi görünmüyorda.

19
Futbol ve Diğer Sporlar / Ynt: Kabus Geri Dönüyor!
« : Eylül 03, 2009, 23:50:24 ös »
Aslantepe arena stadının yapılması sadece galatasaray için değil türk futbolu için hayırlı olucaktır.

antalya içinde böyle bir proje olsa 30.000 40.000 kişi arası ve hayata geçse çok güzel olur bu şekilde kaliteli stadlar oldukca daha iyi bir maç izleme ortamı yakalanır diye düşünüyorum.

20
Öneri ve istekler / Ynt: İki Önerim Var
« : Eylül 03, 2009, 23:45:00 ös »
Selam gençlik.Bu aralar hakkaten giremiyorum siteye.Evde internetim yok.İşyerinde de fırsat olmuyor.
Bu arada güzel bir haber 1 ay sonra evleniyorum :).Ayrıca okul da var.Bilmiyorum ne kadar zaman ayırabilirim siteye.
Sizin görüş ve önerileriniz benim içim çok önemli.Röpörtaj ve oyun istekleri konusu kafama yattı ve hemen yapıyorum.Röpörtaj işini yapabilecek arkadaşlar varsa bana başvursun yetki de vereyim.
Ayrıca artık sağ kolum olmaktan çıkıp böbreğim karaciğerim akciğerim olan Ali sana güveniyorum.Yeni bir yapılanma için tüm önerilerini bekliyorum
Bunun dışında futbol bölümünü de açıyorum dostça hakaret etmeden birbirinizi yiyin :).size güveniyorum birbirinizi kırmayın

Abi gerçekten çok sevindim buna. gönül nikah merasiminde olmak isterdi inan. tebrik ediyorum , umarım senin ve müstakbel eşin için en iyisi olur bu evlilik.

röportaj bölümü zevkli olucaktır katılım oldukca. bölüm açmakla iyi yapıldığını düşünüyorum. full oyunlar bölümü içinde moderator alınmasından yanayım. kendisini bunun için uygun gören arkadaşlar sana mesaj atsın uygun olduğunda onaylarsın. o bölüme bende ilgi gösteremiyorum çünkü.

bende bu pazar yeni evime gidip temizlik yapıcam ve yerleşicem. en kısa zamanda internet bağlantısı açtırmak istiyorum. üniye ayak uydurup düzenimi kurduktan sonra herşey benim için daha iyi olucak. ve bunu umarım forumada yansıtırım.

bu arada arkadaşlar tekrardan kenetlenmeye ve bir aile havasına bürünmeye başlamamız sevindirici bir gelişme. forum ile ilgili başka önerileri olan ve ya görev almak isteyen arkadaşlar olursa buradan belirterek ya da özel mesaj yoluyla ulaşarak bizlere düşüncülerini söyleyebilir.

hepinize desteğiniz için teşekkür ediyorum. herşeyin gün geçtikce daha güzel olması dileklerimle.

barguti , fifadelisi.net moderatoru  :)


21
Röportajlar / Ynt: Soru Önerileri
« : Eylül 03, 2009, 23:33:31 ös »
direk soru önerisi olarak bir katkıda bulunamam belki ama kişinin kendisi ve günlük hayatı ile ilgili daha fazla soruya yer verirsen daha iyi olur berk :) bu arada benlede bi röportaj yapabilirsin ama kalıplaşmadan.

msnden yazdıktan sonra direk buraya atarsın :) dokunmadan düzeltmeden güzel olur. bir tanede ufuk abi ile olmalı :)

22
Öneri ve istekler / Ynt: İki Önerim Var
« : Ağustos 29, 2009, 23:52:14 ös »
arkadaşlar aslında eleştiriler konusunda diyebilecek hiçbirşey yok. ama site durgunluğu bize bağlı olan birşey değil yönetim olarak. sonuçta bir siteyi ayakta tutan ona vakit ayıran üyeleridir.

moderator konusunda ufuk abi fikrimi alır mı bilmiyorum ama dürüst olmak gerekirse ihtiyaç olduğuna benimde kanaatim var. bu siteyi seviyorum gerçekten düzenli olarak takıldığım tek forum sitesiydi yıllardır ama şu üni işleri başıma geleli msn bile açmıyorum doğru düzgün. 2 gündür dışardaydım yeni eve geldim yarından sonra tekrar gidicem üni kaydı için ve ne olur bilemiyorum. o yüzden bölüm moderatorluğu fena olmaz full oyunlar için.

ikinci istekte fena olmaz ama röportaj yapacak gönüllü olmalı. ve bunu  msnden yapıp buraya koymalı. istekli olan bildirir istediği kişiye özel mesaj atar ve sonra msnden görüşmeyi yapar. sonra buraya koyabiliriz.

bu tip fikirler üreterek forumu eski günlerine geri getirme isteği beni çok sevindiriyor. :) umarım ufuk abi birşeyler karalar buraya

23
Konu Dışı / Ynt: öss sonuçlar
« : Ağustos 14, 2009, 20:22:11 ös »
ben doğma büyüme antalyalı kardeşiniz akdeniz üni ingilizce öğretmenliği kazandı

sevindim mi ?

lan gelmez diye yazdım ama neyse varmış kaderde , ilk tercihimdi. ben ikinci tercihim olan selçuk'u bekliyordum arkadaşlar falan vardı liseden giden beraber takılacaktık. şimdi liseye devam ediyor gibi hissediyorum kendimi.

kimse yok mu sınava giren bu sene ?

24
Fifa 09 / Ynt: Fifa 09 için en düşük ve önerilen sistem gereksinimleri
« : Ağustos 10, 2009, 01:06:25 öö »
Windows Vista Ultimate Edition
Core2Quaad 7.2ghz
8 gb ram
2 gb paylaşımlı 1 gb paylaşımsız ekran kartı [[intel]]
368gb kullanılabilir disk alanı

Fifa 2010 Çalışır mı ?


çalışmaz , git mario oyna sen ya da pinokyo vol. 2 çıkmış onu oyna

25
Monkey messenger ile emesene ne kadar benziyor birbirine

birde gelsin artık şu emesene mac os tene ya ???

26
Konu Dışı / Ynt: Öss tercih
« : Ağustos 02, 2009, 14:41:32 ös »
tanıdık giden birileri yok mu hiç onlara sorsan daha iyi olur , malum buradaki öss düzeyi yani yanlış bir karar verdirmeyelim sana şimdi.

yarın öğlene kadar hallet derim ben dostum ne olur ne olmaz :)

27
yanlış değilsem bir trojan yüzünden bu durum ortaya çıkıyordu ama hatırlamıyorum şu an tam olarak ne yazık ki :/ yine de google üzerinden araştırıp tekrar bi not düşerim arkadaşlar

28
Konu Dışı / Ynt: Öss tercih
« : Temmuz 31, 2009, 22:39:08 ös »
valla makina ya da endüstri seç ama bilgim olduğumdan değil sayısala giden arkadaşlarda bu bölümlere iyi diyordu dil olsa yardımcı olurdum :D zaten 3 tane bölüm var  :p

29
Konu Dışı / Ynt: AGE OF bilenler
« : Temmuz 26, 2009, 01:07:35 öö »
valla aeo3 indirdim memnun kaldım ama pop 2 thrones indirdim atıp duruyordu o yüzden bişey diyemiyorum

30
Konu Dışı / Ynt: AGE OF bilenler
« : Temmuz 25, 2009, 13:33:02 ös »
ha yok hemen hemen hiç kullanmıyorsun ama kodlar zaten ubuntu ile benzerlik gösteriyor

ama şunu belirteyim ben ubuntu kullanırkende çok az ihtiyaç duyuyodum komut sistemine ve bana kalırsa komut sistemi süper bi dava bi forum sitesine girip komutu kopyala yapıştır yapıp işi bitiriyon

ama mac os x sadece internet ve msn için kullanışlı oyun konusunda -13 yani

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 45