Nisan 29, 2024, 02:24:41 öö

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Insect

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 121
31
PES-WE Serileri / Ynt: Pes 2012 2. Demo Yayınlandı!
« : Eylül 16, 2011, 09:06:37 öö »
Ziya bazen beni deli ediyorsun. Ne kadar saygısızsın arkadaş sanki adamlar 6 saat oturup oyunu çıkarmış gibi. Tamam fifa iyi ama emeğe saygın olsun biraz. Bir api olamadın arkadaş :P

Senin de Pes'i taraftar ağzıyla savunman beni deli ediyor Venom.
Yüzlerce oyuna binlerce insan emek harcıyor ona bakarsan,o zaman hepimiz emeğe saygı diye eve kapanıp oyun oynayalım adamın oyunu kapatmasının neresi saygısızlık onu anlamadım :D

Fifa siker dağılın.

32
Fifa Editing Forumu / FIFA 11 - Son Transferler | 13.09.2011
« : Eylül 16, 2011, 07:15:38 öö »
http://hotfile.com/dl/129656707/7bf4266/Son_Transferler-_Final.rar.html

13.09.2011'e kadar bütün transferler mevcuttur.
Rar Şifresi = orteqa

33
Teknoloji ve Teknik destek Forumu / Digiturk'te KanalD ve ShowTV yok.
« : Eylül 14, 2011, 20:30:36 ös »
Evet sorun belli.Birden kayboldular.Çözümü bilen var mı?

34
iman power seninle olsun kardeşim...

35
Konu Dışı / Ynt: Venom'un Yeni Nicki Hayırlı Olsun
« : Eylül 08, 2011, 00:27:15 öö »
Hahahahah  c_heesy

36
Fifa 12 / Ynt: Fifa 12 Ligler, Takımlar , Statlar
« : Eylül 06, 2011, 21:03:16 ös »
İşte aynı yeşil EA Sports ile bildiğimiz FIFA denen kuruluş arasında da var.Yani bağlantı yok.Ben öyle biliyorum,ayrıca Electronic Arts Kuzey Amerika kökenli bir firma ve UEFA onlara nasıl baskı yapsın ki.Bu Tayyip Erdoğan'ın Çin'e dayılanmasından farksız olurdu.
Ama ben art niyet olduğunu düşünmüyorum.Sanki adamlar için çok fark edecek Fenerbahçe ve Trabzonspor.Soruşturma bitince anlayacağız art niyet var mı yok mu.

37
Fifa 12 / Ynt: Fifa 12 Ligler, Takımlar , Statlar
« : Eylül 06, 2011, 20:53:16 ös »
Ben aksine UEFA'nın bize yönelik bir uluslararası tavrının olduğunu düşünmüyorum.
Platini'nin bugünkü açıklamalarına dayanarak söylüyorum bunu.Ve kusura bakmayın bilmiyorsam ama UEFA ile EA Sports arasında hiçbir bağlantı yok,varsa da ben bilmiyorum.
Eğer öyle bir bağlantı olsa UEFA,organizasyonlarının lisansını Konami'ye değil EA'e verirdi.Yani EA,Uefa ile alakalı bir firma değil sadece Fifa'nın isim lisansını almış durumda.
Yanlış biliyorsam aydınlatın,yanlış biliyorsam zaten sonuna kadar api haklıdır bu konuda.Ben kendi bilgilerime dayanarak o yorumu yaptım

38
Fifa 12 / Ynt: Fifa 12 Demo Geliyor
« : Eylül 06, 2011, 20:46:37 ös »

39
Fifa 12 / Ynt: Fifa 12 Demo Geliyor
« : Eylül 06, 2011, 18:16:59 ös »
Adam devlet bahçeli.Bugün ayın 6sı venom.

Hahahah :D

40
Fifa 12 / Fifa 12 Demo Geliyor
« : Eylül 06, 2011, 17:51:17 ös »

41
Fifa 12 / Ynt: Fifa 12 Ligler, Takımlar , Statlar
« : Eylül 06, 2011, 17:32:08 ös »
Alıntı
Alp o anlık hırsla dediğini düşünüyorum bunları. Dediklerinden sanki herşey normalken mükemmel federasyonumuz lisansları vermiş ea sadece gs yi kabul etmiş imajı çıkıyor. Açıkçası böyle bir olay olsa almazdım zaten orjinal. Ama şu anki durum ne? Uefa "biz atarsak kötü olur" dedikten sonra bizi atan federasyonumuz var. Avrupaya gidemediği halde şampiyon olan bir takım , avrupaya gittiği halde şampiyon olmayan bir takım , türkiye kupasını aldığı halde hala sevinemeyen bir takım , başlamasına günler kala hiçbir şeyin net oladığı bir ligimiz var. Ea'nın yaptığı mantıklı. Doğru değil belki ama mantıklı. Açıkçası ben eadan gelen "oyunda bi galatasaray var mis mis" açıklamasından sonra farklı bi olay beklemiyordum. Ama avrupanın en yeni ve en güzel statlarından TT Arenanın olmamasına şaşırdım. Sonuç olarak bok gibi bir federasyon varken çok parlak birşey beklemiyordum ben. Üzüldüm ama şaşırmadım.

Alper Uefa'nın Beşiktaş ve Trabzonspor'a yönelik hiçbir tavrı yok.
Platini'nin son açıklamasını duydun mu bilmiyorum. "Soruşturma bittiğinde herkes Şampiyonlar Ligi'ne neden sadece Fenerbahçe'nin alınmadığını görecek " dedi.Bu ne demek ? Trabzon ve yine bir UEFA organizasyonunda yer alan Beşiktaş'ın suçsuz olduğu demek.
Bu takımlarımızın eklenmeyip Kore Ligi gibi abuk subuk enteresan enteresan liglerin eklenmesi benim canımı sıkan.Ligin eklenmemesi zaten Aydınlar'ın suçu,ama suçsuz bir Beşiktaş ve Trabzonspor'un,25 milyon taraftarı olan bir Fenerbahçe'nin eklenmeyip izlenme oranlarını toplasan bu ülkedeki derbi maçlarının yarısını bulmayacak ligleri eklemek bence çok rahat bir şekilde bize yapılmış bir çifte standart.Bunun üzerine gidip tıpış tıpış orjinal alırsanız adamlar ekleme gereği duymaz zaten bundan sonra böyle kalır.

Ama TFF en doğrusunu yaptı diyen arkadaşa sinirlendim ben sadece.Lisans hakkını klüplere bırakmak TFF Tarihinin en boktan kararıydı.Savunulabilecek hiçbir tarafı olduğunu da düşünmüyorum

42
Fifa 10 / Ynt: Ps3 l Yediğim Müthiş Gol(Arteta)
« : Eylül 06, 2011, 07:55:03 öö »
Oha yeni görüyorum.Deli gol yemişsin dur reyiz gelip tebrik eder şimdi bi dakika

43
Fifa 12 / Ynt: Fifa 12 Ligler, Takımlar , Statlar
« : Eylül 06, 2011, 07:46:16 öö »
Ne demek Beşiktaş ve Fenerbahçe yok ?
Alper umarım hala savunmuyorsundur orjinal almayı.
Dünyanın En İyi Takımları Sıralamasına bakarsanız bu ayınkiler;

69. Beşiktaş Türkiye 138,5
162. Gaziantepspor Türkiye 98,5
194. Bursaspor Türkiye 91
210. Trabzonspor Türkiye 88
260. Fenerbahçe Türkiye 78
349. İstanbul B.Şehir Bld. Türkiye 67

Galatasaray 400 takımlık sıralamaya giremedi ama bu da pek önemli değil.
Galatasaray'ı seviyorum,oyunda olmasına seviniyorum.Evet,tek Türk Takımları arasından bir takım gidecekse Galatasaray olsun bunu bir Fenerbahçeli olarak söylüyorum,UEFA gibi başarılarından dolayı.
Ama bu yapılan resmen skandal.Quaresma,Simao,Almeida gibi oyuncuları oyuna bile eklemeden nasıl kaliteli oyun yaptığınızı iddia edebilirsiniz ? Avrupa'nın en iyi 7 genç yeteneğinden biri olan Necip yokken Türkiye'de bu oyunu nasıl pazarlamayı düşünüyorsunuz,onu da geçtim her şeyi geçtim.
Fenerbahçe ve Beşiktaş nasıl yok ? ŞAMPİYONLAR LİGİNE DİREKT OLARAK KATILAN TRABZONSPOR neden yok ?

Alıntı
TFF en doğrusunu yaptı. Marka değeri kalmamış bir ligin bu tür gelişmiş ve büyük çaplı oyunlarda reklam yapması saçmalık olurdu. Diğer takımlarda Galatasaray gibi FIFA'ya başvuru yapabilirdi sorun onlarda :)

Marka değeri kalmamış lig ? Gülüyorum sadece.

İsveç – Allsvenskan
İsviçre – Axpo SL
İskoçya – SPL
İrlanda – Irish League
Avusturalya – A League
Avusturya – A Bundesliga
Belçika – Pro League
Danimarka – Superliga
İngiltere – Npower champ, Npower league 1, Npower league 2
Fransa – Ligue 2
Güney Kore – Sonata K Legaue
Norveç – Tippeligaen

Bu liglerden çok daha kaliteli bir ligimiz var(aslında bana göre daha fazla ama itiraz gelmesin diye net olanları söyledim).Direkt olarak şampiyonluk isteyen 5 takım ve kaliteli futbolcular,kaliteli takımlar var.Ligin eklenmemesi zaten beklenen birşeydi federasyon kararından dolayı ama 25 milyon destekçisi olan Fenerbahçe'yi eklemeyerek Türk Halkıyla çok güzel dalga geçiyorlar. "Bak biz kimsenin duymadığı bilmediği sikindirik takımları ligleri oyunumuza ekliyoruz ama Fenerbahçe'yi eklemedik,bu ibneliğimize bize 100 lira bayarak karşılık verebilirsin." diyorlar resmen.

Ayrıca TFF nasıl en doğrusunu yaptı yahu ?
Orası Türkiye Futbol Federasyonu'dur,Büyük Çaplı Oyunları Koruma Vakfı falan değil.Orada,Türk Futbolunu nasıl temsil edeceğini düşünmek zorunda olduğu gibi liginin reklamını yapmak da kendi vazifesi.Bu vazifesini yapmıyorsa bile,sana göre zaten marka değeri kalmamış bu lige sahip çıkmıyorsan bile,en doğrusunu yaptı demen yanlış.Çünkü adam kendi görevini yapmadı.O adam oraya yatsın diye seçilmedi,görevini yapsın diye seçti ve görevini yapmadı diye haklı oluyorsa o çok savunduğun sistemde işçilerin yatması durumunda ne olacağını da hesaplamışsındır umarım.

44
Öneri ve istekler / Ynt: Lütfen Herkes baksın (Önemli)
« : Eylül 05, 2011, 23:21:41 ös »
tmm abi ben kucuk emrahla akrabayim biliyormusun :D ama parayi bulunca ablasina ........ unuttu :D

xd

45
Öneri ve istekler / Ynt: Lütfen Herkes baksın (Önemli)
« : Eylül 05, 2011, 16:58:52 ös »
Forumda birbirine gıcık olan insanlar var bu normal bişey. Ama bu birbirine gıcık olan insanların konularda birbirine laf sokmasına da ben gıcık oluyorum. Birine gıcığınız varsa görmezden gelirsiniz olur biter. Konularına cevap yazmazsınız veya adam gibi laf sokmadan yazarsınız olur biter, bu ergenlik atarlanmalarınızdan bıktım ben gerçekten.
Forumda zaten 3-5 kişi kaldık, bu davranışlarınız yüzünden iyce çekilmez bir yer haline geliyor.

Aynen katılıyorum.
Adama gıcıksınız diye her konuda girdirmenize gerek yok ki,gıcık olan var olmayan var.
Ben olmuyorum mesela,bana dokunmuyor Venom'un mesajları.Bu kadar aşırı yüklenilmesinden de ben rahatsızım.
Ayrıca api tamam çok seviyeli yorumların olabilir ama abicim son zamanlardaki mesajlarını site dışından birine okutsak bi de Venom'unkileri,bence Venom'un mesajları kat kat daha seviyeli gelir.En azından her konuda göt görmüş gibi saldırmıyor senin yaptığın gibi.Bu sorunu halletmeliyiz bence,site son zamanlarda pek de hoş bir yer olmamaya başladı.

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 121