Mart 28, 2024, 20:21:52 ös

Gönderen Konu: 24 Ocak 2009'dan İtibaren Uyulması Gereken Kurallar  (Okunma sayısı 11574 defa)

Çevrimdışı WatCheR

  • FifaDelisi
  • Daimi Üye
  • İleti: 2148
  • Karma: 77
    • Profili Görüntüle
24 Ocak 2009'dan İtibaren Uyulması Gereken Kurallar
« : Ocak 24, 2009, 13:19:07 ös »
Forumdaki kargaşa ortamını engellemek için uyulmasını istediğimiz bazı kurallar şöyledir.

1- Bir kullanıcı, forumdaki diğer kullanıcıların siyasi görüşü, dini tercihi veya dinsizlik tercihi, tuttuğu takım, cinsiyeti, cinsel tercihi, yaşı, dış görünümü, müzik alışkanlığı gibi kişisel tercihlerine saygı göstermeli, bunlarla ilgili aşağılayıcı, tahrik edici, küçük düşürücü mesajlar yazmamalıdır.

2- Forumda yöneticilerin yapması gereken uyarıları(Konu yanlış yerde, daha önce açıldı, konu forum kurallarına uymuyor vb) üyeler yapamaz. Bu tip uyarı yapılması gereken konular görüldüğünde Yöneticiye şikayet et butonu kullanılmalıdır.

3- Forumda siyasi, herhangi bir dini veya mensubunu aşağılayıcı veya tahrik edici, futbol içerikli konular açmak veya konulara bu tip mesajlar yazmak yönetim tarafından hoş karşılanmayacaktır. Lütfen bu tip konular gördüğünüzde cevap yazmak yerine yöneticilere bildirin

Yukarda yazdığımız konular dışında forumda sürekli kavga çıkartıcı hareketlerde bulunan, ortamı bozmaya yönelik eylemler yapıldığı tespit edilen üyeler hiç bir uyarı yapılmadan uzaklaştırılacaktır.
Diğer forumlardan farklı olarak FifaDelisi.Net forumlarında ceza vermeden uyarma veya süreli cezalar verme gibi uygulamalar yoktur. Lütfen mesaj yazmadan önce bunları göz önünde bulundurun
« Son Düzenleme: Ocak 24, 2009, 13:25:41 ös Gönderen: WatCheR »